Nyhetsbrev
Instagram

Om Asia Furniture

Efter att ha varit bosatt i Korea och Japan flera år så är vår erfarenhet att östasiatiska möbler kan ge något som vi ofta saknar västerländska hem. Vi vill genom Asia Furniture göra det möjligt för fler människor att njuta av dessa tidlösa,vackra,dekorativa och funktionella möbler från östasien.

Vi saluför möbler i japansk, koreansk,kinesisk,tibetansk och mongolisk klassisk stil. Både nytillverkat och antikt. Möblerna är av gediget handarbete. Vi har också en avdelning för möbler i marin stil samt många artiklar för inredning.
 
Våra nära kontakter med tillverkare och leverantörer på plats i Asien garanterar bra produkter. Vi har också ett sortiment av lampor, unikt korenskt porslin (celadon),textilier samt dekorationer och prydnadsaker. Vår webshop uppdateras kontinuerligt med nya saker. Egen import utan mellanhänder innebär absolut bästa pris och kvalite' för våra kunder.

De östasiatiska möblerna passar mycket bra in och blir ett vackert blickfång samtidigt som de skapar harmoni i västerländska hem. 
 
En skönhetsupplevelse lovas!
 
Välkommen!

Önskar In Suk Nilsson på Asia Furniture